Royal Imprægnering af læder og textil 250 ml

Royal Imprægnering af læder og textil 250 ml

Varenummer: 5040380020
Før DKK 79,95
DKK 50,00
Spar DKK 29,95

   På lager
Antal
Størrelse
Imprægnerer og plejer effektivt alle læder typer såsom nubuck, ruskind, velour, krybdyrsskind, sartfarvet læder, materialer med membran samt textilmaterialer.

Beskytter ved regelmæssig pleje bl.a. mod pletter, som kan opstå gennem vand eller olie.

Sådan bruger du sprayen:
Rengør først sko eller støvler for sten og jord med fx en tør børste. Ryst flasken grundigt og spray dit fodtøj udendørs. Lad imprægneringen tørre i ca. 20 min.

Må ikke bruges på kunstlæder.
Om Havanna Shoes

Hos Havanna Shoes har vi et stort udvalg af modesko til alle typer og aldre. Vi sætter en stor ære i at udvikle kvalitetssko til fornuftige priser.
Vi har fingeren på pulsen på hvad der rører sig og vi har altid de sidste nye trends i sortiment. Kig også i vores outlet sortiment og gør en rigtig god handel. Havanna Shoes er stedet hvor du finder billige damesko og billige herresko og vi er både til stede på nettet og i vores mange butikker rundt om i landet. Besøg os og oplev en rigtig god service og se vores store udvalg af mode sko.

Kundeservice

Du kan altid komme kontakt med os på telefonnummer:
72197300 man-fre 9:00-15:00.
Vi tager gerne din vare retur. Ønsker du at returnere din vare, kan du finde vores returadresse i handelsbetingelserne i topmenuen øverst på siden. Husk at vedlæg din følgeseddel.

Desuden kan du selvfølgelig altid bytte, eller returnere dine varer i din nærmeste Havanna Shoes butik.

Havanna Shoes     Ivar Lundgaards Vej 23     7500 Holstebro     72 19 73 00     support@havanna-shoes.dk